Gratis rapport

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
 

Digital Tilstandsrapport

En uforpliktende befaring av nettside og sosiale medier, som hjelper deg å få flere kunder fortere. Over 500 bedrifter har allerede benyttet seg av muligheten.
  • Spar tid og penger ved å få full kontroll på markedsføring 
  • Få hjelp til å finne ut hva konkurrentene dine gjør bedre
  • Gjør veien mellom deg og potensielle kunder kortere
  • Gratis og uforpliktende møte med erfaren rådgiver

 

Markedsføring

Får bedriften din resultatene dere ønsker fra markedsføringen?

I flere år har bedrifter stolt på oss til å forvalte millioner i mediekjøp på Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, Youtube og Snapchat, dette med svært positive resultater.

Vi er spesialisert på resultatdrevet markedsføring. Gjennom lang erfaring og eksepsjonell forståelse, kan vi hjelpe dere å kartlegge hva dere går glipp av, hva konkurrentene dine gjør og hvordan dere kan få potensielle kunder til å velge bedriften din.
 
Nettsider

Er nettsiden utviklet på en måte som gir flere kunder?

SEO, UX, CRO og identitet - det er mye og tenke på. Vi hjelper dere å se hvordan å bruke nettsiden som en salgsmaskin, samtidig som den pleier eksisterende kundeforhold og ivaretar identitet og verdier.

Få et innblikk i hvor stor del av markedet dere er synlige for, og hvordan dere kan styre målgruppen riktig vei.


Sosiale medier

Bruker bedriften sosiale medier på best mulig måte? 🤓

Omtrent alle er på sosiale medier. Vi forteller hvordan dere kan engasjere potensielle kunder på de forskjellige plattformene.

Benyttes det en innholdsstrategi som forstår kjøpsreisen til en stadig mer krevende forbruker? Treff kundene der de bruker tid. Vår ekspertise vil være tilgjengelig for deg og din bedrift, slik at dere får et konkurransefortrinn!