Veiledende pris 599 - tilgang nå gratis

Her kan du lese vilkårene.

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
 

Webinar om de 2 viktigste tallene

Lær deg mer om de 2 viktigste tallene du bør ha kontroll på som markedsfører for å gjøre den beste mulige jobben!

I dette kurset får du blant annet:

  • Gjennomgang av LTV
  • Gjennomgang av CAC
  • Vi ser også på eksempler, hvordan du kan tenke for å få mer kontroll

Det finnes mange måter å vise verdien på hva vi som markedsførere leverer, men om du har kontroll på LTV og CAC så kan du mest sannsynlig ta bedre avgjørelser og vise mye mer verdien av det som leveres.

Hva sier folk som har jobbet med meg?

Hallgeir er lett å jobbe med. Han utfordrer tankegangen din og hjelper deg se idéer fra nye vinkler. Hver gang vi snakker sammen så kommer han med gode forslag til lønnsomme kampanjer og aktiviteter som vi kan gjøre. Trenger du er sparringspartner, coach eller foredragsholder så kan jeg anbefale Hallgeir.

Fredrik Bakke

Jeg har fått ny rutine hver mandag morgen!! Da kommer nemlig nyhetsbrevet til Hallgeir som handler om markedsføring og som er proppa med praktiske gode ideer og eksempler det er lett å forstå!

Eirik Norman Hansen

Ved oppstart av podcasten "Utetime med Ringnes" fikk vi god hjelp av Hallgeir og nettverket hans i alle ledd av produksjonen. Fra tips og råd om innkjøp av utstyr, hvordan legge til rette for gode opptak i studio, og hvordan vi distribuerer podcasten vår. Måten Hallgeir både forsto målsettingen for podcasten vår, og fant løsninger tilpasset vårt behov på gjør at jeg gjerne anbefaler han som støttespiller om du går med planer om å starte opp med egen podcastproduksjon.

Nils Gunnar Nirisrud