6200,-

Her kan du lese vilkårene.

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Mastermind: Status, mål og muligheter

Konsultasjonstime hvor vi går gjennom behovene du har, får på plass status og eventuelle mål du har. Jeg bruker en del tid før vi snakker sammen og forbereder litt ift status nå, hvordan du ligger ann ift konkurrenter, ting som går ann å gjøre.

Hva som er inkludert i samtalen:

  • Introduksjon
  • Status pr nå
  • Mål for fremtiden
  • Muligheter
  • Avslutning og oppsummering

Dette er en initiell samtale og den inkluderer kun det jeg klarer å finne utav på inntill 45 minutter forberedelse og den samtalen vi har sammen er tenkt å være så nyttig som mulig for deg.

Hva sier folk som har jobbet med meg?

Hallgeir er lett å jobbe med. Han utfordrer tankegangen din og hjelper deg se idéer fra nye vinkler. Hver gang vi snakker sammen så kommer han med gode forslag til lønnsomme kampanjer og aktiviteter som vi kan gjøre. Trenger du er sparringspartner, coach eller foredragsholder så kan jeg anbefale Hallgeir.

Fredrik Bakke

Ved oppstart av podcasten "Utetime med Ringnes" fikk vi god hjelp av Hallgeir og nettverket hans i alle ledd av produksjonen. Fra tips og råd om innkjøp av utstyr, hvordan legge til rette for gode opptak i studio, og hvordan vi distribuerer podcasten vår. Måten Hallgeir både forsto målsettingen for podcasten vår, og fant løsninger tilpasset vårt behov på gjør at jeg gjerne anbefaler han som støttespiller om du går med planer om å starte opp med egen podcastproduksjon.

Nils Gunnar Nirisrud

Jeg har fått ny rutine hver mandag morgen!! Da kommer nemlig nyhetsbrevet til Hallgeir som handler om markedsføring og som er proppa med praktiske gode ideer og eksempler det er lett å forstå!

Eirik Norman Hansen